Ezt a várat már visszafoglalhatjuk: extra nyári szabadtéri programokkal csábítanak

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Ezt a várat már visszafoglalhatjuk: extra nyári szabadtéri programokkal csábítanak

Május 1-jén a dunántúli végeken a várkiállítás kivételével újra kinyitott a Jurisics-vár. Sőt, már feltették az idei nyár várszínházi programjait is. Lehet csemegézni: lesz habkönnyű zenés-táncos színház, de egyéb produkciók is várnak a nyárban.

Eztán nem csak túrázni és teraszozni lesz érdemes Kőszegre járni, hanem végre (majdnem) visszafoglalhatjuk a lovagvárat is, keddtől ugynais már látogatható.

A Jurisics-vár Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint, május 1-jén kinyitottak: "A kőszegi vár évszázadai" állandó kiállítás látogatható is. Az Életút és örökség című, Habsburg Ottó életútját bemutató időszaki kiállítást viszont (május 30-ig) megnézhetik az érdeklődők a reneszánsz folyosón, és látható a Szőlő Jövésnek Könyve roll up tárlat is a Lovagteremben.

A szabadtéri színház szerelmeseinek pedig jó hír, hogy a kőszegi várszínház idei tervezett nyári programja is felkerült az intézmény honlapjára. Május 17-étől jelentkeznek előadásokklal, lehet csemegézni: lesz habkönnyű zenés-táncos színház, de egyéb produkciók is várnak majd.

Fotó: MTI/Czika László

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kőszeg

jurisics-vár

kiállítás