Ismét medvét láttak Magyarországon: mutatjuk, hol bukkant fel az állat

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét medvét láttak Magyarországon: mutatjuk, hol bukkant fel az állat

Ismét medvét láttak Magyarországon. Néhány héttel ezelőtt Hangony és Kissikátor közelében, most a Hegyháton észlelték - írta meg a boon.hu.

Ahogy a portál írja, most Ózd környékén nem a Hangony-völgyben, hanem a Hegyháton láttak egy barna medvét. Az egykori kohászvárostól alig tíz kilométerre, Sátán bukkant fel az állat, amelyet a helyi pihenőház közelében rögzített egy vadkamera.

A lap figyelmeztet arra, hogy a szakemberek felhívják mindenkinek a figyelmét:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medve

medveészlelés

sáta

ózd