
Felejtsd el a boltokban kapható méregtelenítő italokat: fillérekből otthon is elkészítheted
Lássuk, mely gyümölcsökből érdemes elkészíteni őket. Illetve miért is érdemes őket nap, mint nap fogyasztani?
Lássuk, mely gyümölcsökből érdemes elkészíteni őket. Illetve miért is érdemes őket nap, mint nap fogyasztani?
Mire számíthatunk a piacokon? Mennyibe kerülnek a legfontosabb alapanyagok? Hogy készül a tökéletes savanyúság? Ennek jártunk most utána.
Biztosan sok helyen olvastad már, hogy az uborkalé varázslatos elixír. Ráadásul súlycsökkentő hatása van és rendkívül jól méregteleníti a szervezetet. Hogy ebben az igazság és mi az, ami csak városi legenda? Most kiderül.
Az idén kisebb termőterületről 5-10 százalékkal több hajtatott paradicsomot és 5 százalékkal több uborkát takaríthatnak be a termelők a fűtött üveg- és fóliaházakban, ugyanakkor paprikából a tavalyi körül alakulhat a termés.
A HelloVidék mintapéldán mutatja, milyen költségekkel érdemes számolni, és azt is, mennyi lehet a bevétel.
A dinnye után a kecsketej és uborka a sláger Csányban. A rendszer olyan jól működik, hogy közfoglalkoztatási programjaik példaértékű megvalósítása elismeréseként Start Plusz díjban részesültek. A részletekről a polgármestert kérdezte a HelloVidék.
Ezúttal csemegeuborkákat tesztelt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Szupermenta programja, ám úgy fogalmaztak, hogy az eredmények is elég savanyúak lettek.
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adataiból kiderült, hogy a zöldségfélék ára 27,6 százalékkal emelkedett.
Kereskedelmi forgalomban már kapható Olaszországban egy vadonatúj zöldség. Az olasz Lidl már beállt a támogatók közé, így lehetséges, hogy hamarosan mi is megkóstolhatjuk a nem mindennapi terményt.