Nem hiszed el, mit vett fel a vadkamera Borsodban: mutatjuk a felvételt!

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mit vett fel a vadkamera Borsodban: mutatjuk a felvételt!

Az Aggteleki Nemzeti Park egy farkasfalkáról készült videót osztott meg Facebook oldalán. A felvételt Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának szakreferense tette közzé.

Mint ahogyan az Aggteleki Nemzeti Park Facebook oldalán közzétett videón látszik, a kameracsapdás mozgóképeken farkasok sétálnak békésen az éjszakai erdőben. A szép számú farkasfalka egy felderítőből és öt követő farkasból áll, akik rá se hederítenek a kameracsapdára.

A nemzeti park többször örökített már meg farkasokat. A nemzeti park igazgatósága azt javasolja azoknak, akik farkasok által lakott térségekben haszonállatot tartanak, hogy ne hagyják őket felügyelet nélkül, gondoskodjanak zárt éjszakai szállásról, a legelőterület köré helyezzenek el villanypásztort, valamint tartsanak nagytestű pásztorkutyákat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

farkas

aggtelek

aggteleki nemzeti park

videó