Nem hiszed el, mit vett fel a vadkamera Borsodban: mutatjuk a felvételt!

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mit vett fel a vadkamera Borsodban: mutatjuk a felvételt!

Az Aggteleki Nemzeti Park egy farkasfalkáról készült videót osztott meg Facebook oldalán. A felvételt Szabó Ádám, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóságának szakreferense tette közzé.

Mint ahogyan az Aggteleki Nemzeti Park Facebook oldalán közzétett videón látszik, a kameracsapdás mozgóképeken farkasok sétálnak békésen az éjszakai erdőben. A szép számú farkasfalka egy felderítőből és öt követő farkasból áll, akik rá se hederítenek a kameracsapdára.

A nemzeti park többször örökített már meg farkasokat. A nemzeti park igazgatósága azt javasolja azoknak, akik farkasok által lakott térségekben haszonállatot tartanak, hogy ne hagyják őket felügyelet nélkül, gondoskodjanak zárt éjszakai szállásról, a legelőterület köré helyezzenek el villanypásztort, valamint tartsanak nagytestű pásztorkutyákat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

farkas

aggtelek

aggteleki nemzeti park

videó