Nem hétköznapi vészhelyzet: macskát mentettek a rendőrök

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hétköznapi vészhelyzet: macskát mentettek a rendőrök

Nem akármilyen „vészhelyzethez” riasztották a rendőröket Esztergomban a minap - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, egy macskát kellett megmenteniük, egy nem megszokott helyről. Egy járókelő telefonált be a rendőrség tevékenység-irányítási központjába október 22-én azzal, hogy bajba keveredett egy macska. A probléma pedig az volt, hogy a cica feje beszorult egy családi ház bukóablakának nyílásába. A helyszínre az ügyelet egy járőrt küldött, aki házigazda ismerősének segítségével jutott be a házba, mivel a tulajdonos még pénteken elutazott.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőr

rendőr járőr

macska

állat

mentés

segítség

tevékenység-irányítási központ

ablak