Mutatjuk a sokkoló adatokat: a járvány kezdete óta nem voltak még ennyien lélegeztetőgépen

MTI   
  Megosztom
Mutatjuk a sokkoló adatokat: a járvány kezdete óta nem voltak még ennyien lélegeztetőgépen

2696 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, ezzel a járvány kezdete óta összesen 468 713 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Az elmúlt egy napban meghalt 115 többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2696 magyar állampolgárnál mutatták ki a Covid-fertőzést. A járvány kezdete óta 468 713-ra nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 15 988-ra emelkedett, a gyógyultak száma 336 744.

Az aktív fertőzöttek száma 115 981-re emelkedett. Kórházban 7924 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 806-an vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 37 343-an vannak, a mintavételek száma 3 874 513-ra nőtt.

A kórházban ápolt koronavírusosok száma 479-cel, a lélegeztetőgépre szorulók száma 28-cal emelkedett az előző naphoz képest.ű

Összességében

A járvány kezdete óta nem voltak még ilyen sokan lélegeztetőgépen a Covid miatt,

Ugyanakkor egymillió embert már beoltottak a koronavírus ellen Magyarországon - közölte hétfőn a koronavirus.gov.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

covid-19

oltás

járvány

adatok