Elkapták a 60 éves drogdílert: Vácon folytatta az illegális bizniszt

HelloVidék   
  Megosztom
Elkapták a 60 éves drogdílert: Vácon folytatta az illegális bizniszt

Őrizetbe vettek egy 60 éves férfit Vácon, akinél kábítószert, zárjegy nélküli cigarettát és hamis gyógyszereket találtak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a férfire hétfőn csaptak le a rendőrség, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A férfi tartózkodási helyéről, tárolójából és autójából kábítószergyanús anyagok, és porciózáshoz szükséges kellékek, hamis gyógyszerek és védjegy nélküli cigaretták kerültek elő.

A rendőrök a lakás átkutatásakor a konyhaszekrény fiókjából digitális mérleget és 127 darab, különböző méretű nejlontasakot foglaltak le. A férfi mélygarázsban parkoló autójában 230 darab hamis gyógyszert találtak, amelyek között akadt nem engedélyezett, akadt vényköteles, egy valamiben azonban mind megegyezett, K. László férfi potenciazavarok kezelésére hivatva dobta volna piacra. Erősíti a kereskedés gyanúját, hogy az egyik termék orvosi rendelkezés alapján 1744 napra lett volna elegendő, ez alapján nehezen elképzelhető a saját fogyasztásra beszerzés teóriája.

A Pest megyei felderítők a garázsban lévő tárolóhelyiség készletét is megapasztották, további 674 darab hamis tabletta került elő másik két digitális mérleg és önzáró nejlontasakok társaságában. A lefoglalt tarka bogyókat tovább színesítették azok a kék, egy brit luxusautó márkajelzésével nyomott tabletták, amelyekből a rendőrök 528-at számoltak. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a pirulák MDMA-t tartalmaznak.

A férfi drogtesztje pozitív lett THC-re és kokainra. Kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt.

Az őrizetbe vett férfi ellen kábítószer-kereskedelem, valamint gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatását - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

váv

kábítószer