Brutális tett: napszámosát verte agyon a Bács-Kiskun megyei férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális tett: napszámosát verte agyon a Bács-Kiskun megyei férfi

A férfi a vád szerint október 24-én délután olyan súlyosan bántalmazta ittasan a napszámosként tanyáján dolgozó férfit, hogy az a verés miatt a helyszínen meghalt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért verte agyon.

Egy pirtói üzem kazánházában 2021. október 24-én 17 óra után holtan találtak egy helyi férfit. Az elsődleges adatok alapján az áldozat halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán nyomozást rendeltek el a történtek tisztázása érdekében - írja a Police.hu.

A rendőrök az esettel összefüggésben 2021. október 27-én 9 óra 30 perckor emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak és őrizetbe vettek egy 66 éves pirtói férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyos mértékben bántalmazta áldozatát, hogy az belehalt a sérüléseibe. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a napszámosnak több csontja is eltört, a halálát pedig a bordatörése miatt kialakuló légmell és légzési elégtelenség okozta. Az ügyészség szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta az őrizetben lévő férfi letartóztatását.

Ezen kívül az is megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított az eljárás résztvevőinek megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával, tárgyi bizonyítási eszköz elrejtésével, megsemmisítésével a bizonyítást is megnehezítené. Közben kiderült az is, hogy a férfi felfüggesztett börtön hatálya alatt ölte meg a napszámosát. A Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon fog dönteni a férfi letartóztatásról.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

gyilkosság

bács-kiskun megye