Ismeretlen tettes ellen nyomoznak: több száz zsáknyi magyar szemét landolt a határon túl

HelloVidék   
  Megosztom
Ismeretlen tettes ellen nyomoznak: több száz zsáknyi magyar szemét landolt a határon túl

Rengeteg szemetet dobott ki valaki a párkányi fürdő közelében, ami közel nyolc hektár területen szóródott szét. A több száz megtömött zsákban gyúlékony vegyszerek maradványai, valamint személyi adatokat tartalmazó dokumentumok is vannak. Ezek alapján nyilvánvalónak tűnik, hogy a szemét Budapestről származik.

Közel nyolc hektár területen szóródott szét az a több száz zsáknyi szemét, amelyet ismeretlenek hordtak a szlovákiai Párkányban található Vadas fürdő közelébe, a hulladék Budapestről származhat – írja a leglátogatottabb szlovákiai magyar hírportál, a Paraméter.sk a telex.hu közlése szerint, szánalmas alpáriságnak nevezve a cselekedetet.

Egy magyar üzletember névjegykártyáit is megtaláltuk. Úgy tűnik, hogy a szemét nem Szlovákiából származik

- mondta Hogenbuch Endre, a fürdő igazgatója a szlovákiai TV Markízának. A fürdő igazgatója azt mondta, a környéken nagy a sár, amíg az fel nem szárad, nem tudják megkezdeni a szemét eltakarítását.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, a szemetelők súlyos pénzbírságra számíthatnak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hulladék

szemét

párkány

szemetelők

pénzbírság