30 kilós gigapontyot fogott ki a mázlista magyar pecás: itt sikerült az extra kapás

HelloVidék   
  Megosztom
30 kilós gigapontyot fogott ki a mázlista magyar pecás: itt sikerült az extra kapás

A júliushoz képest augusztus első három hetében nagyobb pontyok kerültek elő a Balatonból. Több kapitális halat dobós módszerrel fogtak meg. A hónap eddigi rekordere egy közel 30 kilós tükörponty, amelynek Balatonbogláron örülhettek.

Júliusban összesen 4 darab 20 kiló feletti pontyról kapott fényképes beszámolót a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Kft. (BHNp Zrt.), de egyik hal sem haladta meg a 25 kilót, és legfőképpen nem közelítette meg a 30-at. Augusztusban azonban már 3 ilyen pontyról is beszámolt közösségi oldalán a BHNp Zrt. A hónap eddigi rekordere azonban egy közel 30 kilós tükörponty lett, amelynek Balatonbogláron örülhettek - írta a Pecaverzum.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ponty

horgász

horgászat

balaton