Döbbbenetes ez a mai 20 fok: sohasem volt még ennyire meleg február 21-én

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbbenetes ez a mai 20 fok: sohasem volt még ennyire meleg február 21-én

Kedden is megdőlt a melegrekord - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Tolna megyei Bátán mért 20,6 fok viszont 0,7 fokkal felülmúlta az 1966-ban ezen a napon Homokszentgyörgyön mért 19,9 fokot, így ez az új február 21-i csúcs.

Kedden is megdőlt a melegrekord - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Kárpát-medencét kitöltő enyhe, meleg légtömeg mellett hiába volt élénk, erős szél, a higanyszálakról 14-20 fok közti csúcsokat lehetett leolvasni, kedd kora délután, a legmagasabb hőmérséklet Baranya megyében, Bátán volt, 20,6 fok, ezzel átadta a múltnak az e napon mért 19,9 fokos csúcsot, amelyet 1966-ban mértek Homokszentgyörgyön.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

melegrekord

február