Döbbbenetes ez a mai 20 fok: sohasem volt még ennyire meleg február 21-én

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbbenetes ez a mai 20 fok: sohasem volt még ennyire meleg február 21-én

Kedden is megdőlt a melegrekord - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Tolna megyei Bátán mért 20,6 fok viszont 0,7 fokkal felülmúlta az 1966-ban ezen a napon Homokszentgyörgyön mért 19,9 fokot, így ez az új február 21-i csúcs.

Kedden is megdőlt a melegrekord - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. A Kárpát-medencét kitöltő enyhe, meleg légtömeg mellett hiába volt élénk, erős szél, a higanyszálakról 14-20 fok közti csúcsokat lehetett leolvasni, kedd kora délután, a legmagasabb hőmérséklet Baranya megyében, Bátán volt, 20,6 fok, ezzel átadta a múltnak az e napon mért 19,9 fokos csúcsot, amelyet 1966-ban mértek Homokszentgyörgyön.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

melegrekord

február