Brutális kivégzés: tucatnyi védett állatot öltek meg Debrecen Natura 2000 területén

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális kivégzés: tucatnyi védett állatot öltek meg Debrecen Natura 2000 területén

Az állattetemeket a Debrecen egyik településrészén található réten fedezték fel Józsán, ami Natura 2000 terület, évtizedek óta védett. A mészárlás láttán a helyiek nagyon felháborodtak, dühös kommentben fejezték ki véleményüket a mellékelt fotó alatt a közösségi médiában, írja a haon.hu.

A kutyával voltunk sétálni a Szordasi melletti réten. Ez fogadott minket a második kör végén. Szerintem nem maguktól mentek oda. Mennyivel lett volna több idő levinni a patakhoz élve őket, ha a kerti tóban valakinek nem tetszenek?!

- olvasható a Józsai Csoport! néven ismert Facebook-csoportban.

Az egyik kommentelő kiemelte: ha védett állat, akkor be kell jelenteni. Valamint gondoskodni kell az elszállításukról, mert így a ragadozó állatokat is megmérgezi. Míg egy másik hozzászóló is kifejtette véleményét:

Ez a valaki nem csupán kihalászta, és kidobta őket A képeket nézve először akkurátusan „kivégezte” a varangyokat. Víz és élelem nélkül is napokat, heteket kibírnak. Az elkövető ezt szerintem vegyszerrel egy kicsit felgyorsította (szándékosan nem írom ki mivel, nehogy egy másik beteg állatnak tippet adjak). Szóval csak ismételni tudom magam: beteg ember, aki ilyet tesz.

Fotó: FB/Józsai csoport!, Bence Berki
Fotó: FB/Józsai csoport!, Bence Berki

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

állattetem

védett állat

állatkínzás

debrecen

józsa

natura 2000

barna varangy