Elképesztő felfedezés: újabb három gyógyvizet találtak a magyar vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő felfedezés: újabb három gyógyvizet találtak a magyar vidéken

A Termalonine.hu beszámolója szerint idén három új gyógyvíz minősítést adtak ki az illetékes hatóságokk. Ennek alapján Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vizek érdemelték ki a címet.

Ebben az évben az első gyógyvíz minősítését a mátészalkai Városi Uszoda és Strandfürdő kapta, Szatmár Kincse gyógyvíze címen. Az itt található gyógyvíz a vizsgálatok szerint több betegségre is jótékony hatással lehet, többek közt:

csípő- és térdízületi arthrosisban szenvedő betegeknél, a gerinc, valamint az ízületek degeneratív, kopásos megbetegedéseire és a gyulladásos megbetegedésekre is javasolt a mátészalkai víz alkalmazása.

Persze itt nem állt meg az elismerések kiosztása, hiszen idén még Szolnokon a II-es számú termálkút vize is megkata a gyógyvíz minősítést. Ez a város negyedik olyan kútja, amely minősített gyógyvizet ad. Illetve harmadikként a kiskunhalasi fürdő 4-es számú termálkútja is bekerült újonnan a gyógyvizes lajstromba.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mátészalka

szolnok

kiskunhalas

gyógyvizek

gyógyvíz