Gyász: elhunyt a kapolcsi fesztivál szíve-lelke, a Művészetek Völgye fesztivál egyik alapítója

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Gyász: elhunyt a kapolcsi fesztivál szíve-lelke, a Művészetek Völgye fesztivál egyik alapítója

Elhunyt Pallagi Anikó, aki több mint húsz évig volt a Kapolcsi Művészeti Napok és a Művészetek Völgye programigazgatója.


 

Elment közülünk Pallagi Anikó, a Kapolcsi Művészeti Napok/Művészetek Völgye egyik alapítója és több, mint húsz évig programigazgatója, kapolcsi díszpolgár, a Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet tagja

– írta a Facebookon a Művészetek Völgye egyik társalapítója, Márta István Erkel Ferenc-díjas zeneszerző. Posztját a Telex szúrta ki.

Szívvel, hittel, kitartással és szerényen, csendesen, becsületesen tette a dolgát, lett légyen szó a fesztiválról, filmekről, vagy akár az Új Színházról. Igazi, a közösségért dolgozó, az azt formáló, »tettestársunk« volt. Sokunké. Halálára igazán nincsenek is szavak, de talán nincs is rájuk szükség, hisz a közhelyek világa nem az övé volt. Ezekre nem ért rá. Megoldó ember volt. Olyan »háttérben maradó« fajta

– írta Pallagiról Márta István.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyász

halálhír

kapolcs

művészetek völgye