Rendkívüli: az áradó Rába szigetéről mentettek ki embereket

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli: az áradó Rába szigetéről mentettek ki embereket

Kimentettek egy szigetről három embert a szentgotthárdi és a körmendi hivatásos tűzoltók, akik a Rába folyó egyik szigetén, Rábagyarmat közelében rekedtek. A bajbakerült emberek nem a szigeten éltek, csak pihenni mentek oda, ami nem bizonyult jó ötletnek.- írta a Nyugat.hu.


 


 

Az illetők a szigeten pihentek, amikor a Rába vízszintjének emelkedése miatt már úgy érezték, hogy nem tudják biztonságosan elhagyni a helyet. A mentést a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek dugólétrák és kötelek segítségével menekítették ki a bajbajutottakat és átadták őket a mentőknek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rába

árvíz

árvízvédelem