A csornai bosszúálló: csúzlival lőtte ki riválisa szélvédőjét a féltékeny exférj

MTI   
  Megosztom
A csornai bosszúálló: csúzlival lőtte ki riválisa szélvédőjét a féltékeny exférj

Válófélben lévő feleségén és annak új párján akart elégtételt venni sérelmei miatt a csornai férfi. Csaknem kétmillió forintos kárt okozott - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a 42 éves férfi az elmúlt tél egyik éjjelén döntött - rosszul. Nyugtató szerek hatása alatt magához vett egy horgászcsúzlit és néhány csapágygolyót, majd elindult haragosainak otthona felé. Ekkor látta meg a válófélben lévő felesége új párjának autóját.

A férfi az utcán parkoló autó bal hátsó szélvédőjét egy csúzliból kilőtt csapágygolyóval betörte, a teljes bal oldalát végigkarcolta, motorháztetejét körömlakklemosóval leöntötte, valamint az első szélvédő jobb felső sarkát is megrongálta.

A kár 1.800.000 forint, amelyből a biztosító társaság utóbb 871.881 forintot megtérített.

Az ügyészség a férfit nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével vádolta meg. A büntetési tétel három évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben a nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság munkatársai végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Csornai Járásbíróság fogja meghozni - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűncselekmény

csorna