Ezen a vidéki településen látták új párjával Tóth Gabit: fotó is készült a légyottról

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen látták új párjával Tóth Gabit: fotó is készült a légyottról

A Blikk számolt be a hírről, hogy ugyan, alig néhány napja jelentették be a válást, de Tóth Gabi már nem is titkolja új szerelmét. Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence ugyanis együtt töltik az idejüket Jászberényben.


 

Ahogy a portál írja, az ifjú pár együtt jelent meg csütörtökön Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselőjének dinnyeföldjén, a Gazda Farmon is. Hozzátették, az eseményről a politikus osztott meg fotót a közösségi oldalán, ez az első olyan kép, amely Gabi és Bence egy párként pózol. Ezt erősítették meg a jászberényiek is, akik még pénteken látták a párt a városban rendezett népművészeti vásáron andalogni. A fotókat ide kattintva lehet róluk megnézni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tóth gabi

jászberény

fricska