Halálos késelés Békéscsabán: bicskával többször is megszúrták a hotel egyik alkalmazottját

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos késelés Békéscsabán: bicskával többször is megszúrták a hotel egyik alkalmazottját

Bicskával sebesítette meg egy hotel alkalmazottját egy vendég Békéscsabán. A sérült életét vesztette, a férfi elmenekült, de 2023. augusztus 16-án reggel feladta magát - írta a Police.hu.

Békéscsabán, a Kórház utcában, egy hotel teraszán 2023. augusztus 15-én 21 óra 45 perc körül egy vendég szóváltás után, dulakodás közben egy bicskával többször megszúrta a hotel egyik alkalmazottját. A sérültet kórházba vitték, ott később életét vesztette. A vendég, egy 27 éves érdi férfi elmenekült. Miután a rendőrség kiadta a körözését, 2023. augusztus 16-án reggel fél 8 körül megjelent a Monori Rendőrkapitányságon, feladta magát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

késelés

rendőrség