Nem semmi akció a vidéki nagyvárosban: egy napig ingyen elvihetők a felszámolt könyvtár könyvei

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi akció a vidéki nagyvárosban: egy napig ingyen elvihetők a felszámolt könyvtár könyvei

65 év után bezárt a szombathelyi Siker Könyvtár, miután elutasították a 11 millió forintos állami támogatásra beadott pályázatukat. Most végkiárusítást tartanak- egy nap ingyen lehet válogatni a megmaradt köteteikből.

65 év után bezár a Szombathelyi Siker Könyvtár, miután elutasították a 11 millió forintos állami támogatásra beadott pályázatukat. Május 10-én el is kezdődött a végkiárusítás, ami nemcsak a könyvekre vonatkozott, hanem a polcokra, asztalokra, szekrényekre, székekre, számítógépekre, nyomtatókra és még a virágokra is, mivel így tudják csak kifizetni az alkalmazottakat - írta a Nyugat.hu.

Ahogy teltek a napok és hetek, egyre olcsóbbak lettek a könyvek, június 26-tól már minden könyvért 100 forintot kértek csak. Hiába kértek segítséget egy meg nem nevezett országgyűlési képviselőtől és várták a csodát, az végül nem jött el: június 30-án 12 órakor végleg le kellett húznia a rolót a Siker Könyvtárnak.

Itt a vége, az utolsó lehetőség!

Ingyen vihetőek a felszámolt Siker Könyvtár kiárusításból megmaradt könyvei. Több ezer kötetből lehet válogatni augusztus 16-án, pénteken 10-16 óráig. UTOLSÓ LEHETŐSÉG a könyvmentésre! Jobb sorsra érdemes könyvek várják gazdáikat

- írja a volt könyvtár Facebook-oldalán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

siker könyvtár

könyv

könyvpiac

könyvtár