Megvannak a győztesek: ezek a legszebb szőlőbirtokok idén Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Megvannak a győztesek: ezek a legszebb szőlőbirtokok idén Magyarországon

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2023. évi győzteseit és helyezettjeit a Bor és Piac szaklap a MATE Budai Campusán megtartott eredményhirdetésen ismertette.


 

Kihirdették az ország legszebb szőlőbirtokainak a nyerteseit. Az eredmények alapján idén egy somlói birtok, a Tornai Pincészet lett a verseny abszolút győztese, ugyanis a szavazás során a legmagasabb átlagpontszámot érte el - írja a Blikk.

A Bor és Piac szaklap a MATE Budai Campusán megtartott eredményhirdetésen ismertette a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2023. évi helyezettjeit, valamint győzteseit. A somlói pincészet mellett a szekszárdi Vesztergombi Pince és a Balatonfüred-Csopak borvidéki Tagyon Birtok is első helyet szerzett a maga kategóriájában.

Az eredményhirdetés után a vendégek és a résztvevők belekóstolhattak valamennyi díjazott birtok boraiba. Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka kisbirtok kategóriában:

  • Tagyon Birtok (Balatonfüred-Csopak)

Második helyezett: Németh János Pincészet (Szekszárd)

Harmadik helyezett: Folly Arborétum és Borászat (Badacsony)

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka középbirtok kategóriában:

  • Vesztergombi Pince (Szekszárd)

Második helyezett: Heimann Családi Birtok (Szekszárd)Harmadik helyezett: Szőke Mátyás Pincészete (Mátra)

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka nagybirtok kategóriában:

  • Tornai Pincészet (Somló)

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bor

szőlőbirtok

díj