Gránátot találtak Debrecenben: mindent megtett a Honvédség, amit csak tudott

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Gránátot találtak Debrecenben: mindent megtett a Honvédség, amit csak tudott

Elszállították a tűzszerészek a Debrecenben, a Sámsoni úton előkerült második világháborús német páncéltörő gránátot - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje kedd délután.

A Sámsoni úton csatornázási munkák közben került elő a 7,5 centiméter átmérőjű német páncéltörő gránát, nem kilőtt állapotban

- mondta Bólyi Bálint, törzsőrmester, mint hozzátette: átvizsgálták a gránát környezetét is, de több robbanóeszköz nem került elő. A páncéltörő gránátot a tűzszerészek kiemelték és elszállították, azt később ellenőrzött körülmények között semmisítik meg a katonák az arra kijelölt robbantási területen.

A tűzszerész művelet idejére a Sámsoni út környezetét száz méter sugarú körben lezárták, kilenc épületet, összesen húsz emberrel, pedig kiürítettek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

robbanószer

debrecen

gránát

honvédség

hellovidek