130 milliós fejlesztés Salgótarjánban: új rendelőben várják ezután a betegeket

MTI   
  Megosztom
130 milliós fejlesztés Salgótarjánban: új rendelőben várják ezután a betegeket

Új orvosi rendelőt alakítottak ki Salgótarjánban, az Acélgyári úton, az európai uniós támogatással megvalósított fejlesztés nyomán az egészségügyi létesítmény négy alapellátó praxisnak ad helyet.

Malina Tamás, a polgármesteri hivatal pályázati referense közölte: az önkormányzat több mint 130 millió forint támogatást nyert el a beruházásra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán. A projekt keretében négy alapellátást nyújtó praxist - fogorvosi rendelő, felnőttek két háziorvosi körzete, valamint hajléktalanok ellátására működtetett háziorvosi körzet - integráltak az új létesítménybe.

Ehhez felújították a kétszintes ingatlant, a szükséges rendelőhelyiségek mellett kialakították a személyzeti kiszolgálóegységeket, valamint a mosdókat, a tárolókat és a gépházat. Az épület korszerű nyílászárókat kapott, központi fűtést építettek ki, a délkeleti tetőre pedig napelemeket telepítettek. A projekt része volt az Ady Endre úti védőnői körzet fejlesztése is: a szolgálat az alapeszközök és berendezési tárgyak mellett prevenciós eszközöket is kapott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

salgótarján

orvosi rendelő

fejlesztés