Örülhetnek a pecások: itt a bizonyíték, jövőre is lesz mit kikapni a Balatonból + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a pecások: itt a bizonyíték, jövőre is lesz mit kikapni a Balatonból + Videó

Te tudod, hogy kerülnek tömegével a Balatonba a halcsemeték? A decemberi haltelepítési akcióról most látványos Tiktok-videó készült, amit kár  kihagyni!

Ahogy a Balatoni Hal oldala is hírül adta, pár napja háromnyaras pontyot és egynyaras süllőt helyeztek a Balatonba. A mostani telepítésekkel együtt pontyból idén összesen 301 337 kg-ot teljesítettek, így sikeresen meghaladták a 300.000 kg-os éves telepítési kötelezettségüket.

  • Süllőből idén 13 395 kg került a tóba, ami több, mint duplája az éves, 6000 kg-os telepítési kötelezettségnek.
  • Balatonlellén, december 14-én a kikötőben két fuvarral összesen 5640 kg-ot, Keszthelyen, az Akvárium Apartmanházak kikötőjében pedig 4049 kg háromnyaras pontyot engedtek le. Így sikeresen meghaladták az éves 300 tonnás telepítési kötelezettséget.
  • A pontytelepítések után 720 kg egynyaras süllőt telepítettek Balatonlellén, a kikötőben.

A haltelepítési akcióról látványos Tiktok-videó is készült:

@balatoni_halgazdalkodas A tegnapi nap folyamán zajlottak az idei év utolsó telepítései a Balatonon‼️?? #balatonihal #horgászat #balatonfishing #fishing #foryou #fyp #fy #balatonihorgaszat #haltelepites #sullo #zander #carp #lakebalaton ♬ eredeti hang - balatonihalgazdalkodas

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

haltelepítés

balaton

süllő

ponty