Tragédia Zalában: holtan találtak egy embert a tűzoltók egy kigyulladt házban

MTI   
  Megosztom
Tragédia Zalában: holtan találtak egy embert a tűzoltók egy kigyulladt házban

Holtan találtak egy embert a tűzoltók egy kigyulladt házban szerda reggel a Zala vármegyei Kallósdon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.


 


 

Dóka Imre azt írta, teljes terjedelmében égett egy százhúsz négyzetméteres lakóház Kallósdon, a Kossuth Lajos utcában. Az oltást és az épületbe történő bejutást nehezítette, hogy az ingatlanban felhalmozott bútorok és papírhulladékok voltak - tudatta a helyettes szóvivő.

A házban élő ember meghalt, az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

A tűzoltó őrnagy felhívta a figyelmet: a lakástüzek 61 százaléka a fűtési időszakban következik be, ilyenkor fokozottabb odafigyelésre van szükség.

Ne halmozzunk fel felesleges dolgokat az otthonunkban, mert tűzveszélyesek és a menekülést is megnehezítik!

- tette hozzá Dóka Imre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

katasztrófavédelem