Ki képes erre?! Éveken át molesztálta két kiskorú lányát a 38 éves baranyai férfi

MTI   
  Megosztom
Ki képes erre?! Éveken át molesztálta két kiskorú lányát a 38 éves baranyai férfi

Jogerősen tíz év fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla pénteken egy baranyai férfira, aki szexuális indíttatásból éveken át molesztálta két kiskorú lányát.


 


 

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 38 éves vádlott a gyerekeknek megtiltotta, hogy tetteiről egymással beszéljenek vagy azt másnak elmondják.

Az ügyre azt követően derült fény, hogy az egyik lány osztálytársnőinek mégis elmesélte a történteket, ezáltal később az iskolai pszichológus, majd a rendőrség is tudomást szerzett a bűncselekményekről.

Az első fokon eljárt Pécsi Törvényszék a férfit tavaly áprilisban kétrendbeli, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint egyrendbeli szexuális visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért őt tíz év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

A védelem felmentés iránt előterjesztett fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet helybenhagyta, így az jogerőssé vált.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pécs

molesztálás

rendőrfőkapitány