Brutális: halálra verte ismerősét két zalai férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: halálra verte ismerősét két zalai férfi

A Zala vármegyei rendőrök három óra alatt elfogták azt a két férfit, akik úgy megverték egyik ismerősüket, hogy az belehalt sérüléseibe.

A közlemény szerint a rendőrségre 2024. március 4-én 18 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi feltehetően egy elásott holttestet talált Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén.

A nyomozók elfogták a 21 éves helyi és a 32 éves nemesapáti férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - számolt be róla honlapján a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

rendőrség

tragédia

halál