Nem lesz semmi a következő pár nap: fejfájást, migrént okozhat az időjárás

HelloVidék   
  Megosztom
Nem lesz semmi a következő pár nap: fejfájást, migrént okozhat az időjárás

Az érkező hideg, száraz levegő megteszi a hatását, holnap, illetve szerda hajnalban is többfelé fagyhat, majd csak péntektől érkezik az enyhülés.

A HungaroMet előrejelzése szerint ma a Dunántúl nyugati felén döntőrészt napos idő várható, máshol közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd késő délutántól a legtöbb helyen határozottan csökken a felhőzet, és éjszaka a Tiszántúl kivételével kiderül az ég - ott maradhatnak felhős körzetek. Szerdán a sok napsütés mellett a keleti harmadban gomolyfelhő-képződésre, máshol fátyolfelhőzet-növekedésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű.

Ma megélénkül, a Tiszántúlon néhol meg is erősödik az északi szél, majd estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között alakul, de a fagyzugokban alacsonyabb, a belvárosi, tóparti, valamint a felhősebb tájakon magasabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 11 és 16 fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

hideg idő

fagy

fejfájás

migrén

tiszántúl

dunántúl

időjárás előrejelzés