Gyilkos fekvőrendőr tartja rettegésben a győri autóskat: sorban zúzza le az autókat

HelloVidék   
  Megosztom
Gyilkos fekvőrendőr tartja rettegésben a győri autóskat: sorban zúzza le az autókat

Egy csatornafedél vitte le egy autó alját Győrben, a kár több száz ezer forintra tehető. 

A győri útkezelő szervezet még egy 2017-es műszaki terv alapján épített a Gábor Áron utcába három, „trapéz keresztmetszetű sebességcsökkentő küszöböt”, magyarán fekvőrendőrt. Erre azért volt szükség, mert a közeli főutcából sokan kanyarodtak be ide, hogy a jelzőlámpákat kikerüljék, a forgalom pedig megnőtt.

Annak ellenére, hogy legalább hat-hét autó megrongálódásának a szemtanúi voltak, a közútkezelőhöz mostanáig mindössze egy panasz érkezett 2022-ben. A bejelentő magasnak ítélte a fekvőrendőrt a Gábor Áron u. 19-nél - írja a Telex.

Ezért azon a részen 20 km/órára korlátozták a sebességet. Az útkezelő vezetője azt is hozzátette a lapnak, hogy ez utóbbi sebességgel több autótípusnál is letesztelték a fekvőrendőrt: az Opel Astra H, az Opel Astra G, az Opel Corsa és a Skoda Octavia is megúszta. Méréseik szerint „1 centiméteres süllyesztéssel elérhető lenne, hogy újból 30 km/órás korlátozás mellett legyen használható a sebességcsökkentő”, de arra nem tért ki, hogy ezt a süllyesztést tervezik-e megcsinálni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

biztosítás

győr

biztosító