Megmutatta a kamerának a család: ebbe a tóba fulladt meg a kecskeméti kisfiú

MTI   
  Megosztom
Megmutatta a kamerának a család: ebbe a tóba fulladt meg a kecskeméti kisfiú

Vadkacsa úszik a kerti tó vízén, minden nyugodtnak látszik a kecskeméti ház udvarn, ahol szerdán a szörnyű tragédia történt.

Kerti tóba fulladt egy két és fél éves kisfiú Kecskeméten, a tragédia még szerda este történt - az esetről a Hellovidék is beszámolt. A édesapja kint dolgozott a kertben, a kisfiú vele volt, amikor azt mondta neki, bemegy édesanyjához a házba – oda azonban már nem jutott el. Kis idő után keresni kezdték, akkor találták meg a tóban.

Az RTL kereste a családot, akik érthető okokból nem akartak nyilatkozni. Kamerán kívül azt mondták, nagyon megviselte őket az eset, és nem értik, hogyan történhetett a tragédia. Megengedték, hogy az RTL a tragédia helyszínén forgathasson:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sokkoló

tragédia

fulladás

baleset