Most jött: gázolt a vonat Fonyódnál, jelentős késékre kell számítani

HelloVidék   
  Megosztom
Most jött: gázolt a vonat Fonyódnál, jelentős késékre kell számítani

Elgázolt egy embert a Déli pályaudvarra tartó sebesvonat Balatonfenyves és Fonyód között - Bélatelep megállóhely előtt. Az utasokat Balatonfenyves és Fonyód között pótlóbuszok szállítják.

A Keszthelyről a Déli pályaudvarra 4:28-kor elindult sebesvonat (8609) Balatonfenyves és Fonyód között elgázolt egy embert. Emiatt a két állomás között átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok – számolt be Facebook-oldalán a MÁV.

A Keszthelyről a Déli pályaudvarra 4:28-kor elindult sebesvonat Balatonfenyves és Fonyód között - Bélatelep megállóhely előtt - elgázolt egy embert. Emiatt a két állomás között átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok.

Az első pótlóbuszok 6:20 körül indultak Fonyódról, illetve Balatonfenyvesről. A két állomás között a Volánbusz menetrend szerinti járatai is segítik az utasok eljutását.

Frissítés: a MÁVINFORM közben arról számolt be, hogy Balatonfenyves és Fonyód között újraindult a vonatközlekedés, befejezték a helyszínelést. A dél-balatoni vonalon és a Helikon InterRégió vonatoknál fokozatosan, a délelőtti órákban helyreáll a menetrend.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

máv

gázolás

tragédia