Ezért özönlenek magyar hírességek a miskolci palacsintapalotába

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért özönlenek magyar hírességek a miskolci palacsintapalotába

Sztárok, köztük énekesek, költők, humoristák, de még közismert sportolók is bőven akadnak a híres Creppy PalacsintaHáz törzsvendégei között. Minőség, kreativitás és igényesség jellemzi a különleges helyet, ahol a palacsinta körül forog minden.

Oszlánczi Réka a brand alapítója elárulta, hogy a palacsintaház vendégei között gyakran megfordulnak az országhatáron túlról, de hírességekkel is gyakran összefuthatnak a helyiek. Igazi sztárlistával büszkélkedhet a 12 éves magyar családi vállalkozás, hiszen vendégük volt már többek között a Tankcsapda, Aranyosi Péter, Müller Péter Sziámi, Csernus Imre, Vadon Jani, Sipos F. Tamás, Katus Attila, és a DVTK több játékosa is. A Kozmix is járt már a palacsintaházban, és az énekes Pál Dénes is itt ünnepelte a születésnapját.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyönyörű városunk és meseszép környezete már nem csak a kocsonyába rekedt béka pislogásáról, a barlangfürdő gyógyító termál vizéről, vagy a leghosszabb sétáló utcájáról jut az emberek eszébe, hanem a palacsintás élményeknek köszönhetően is egyre nagyobb vonzerőt jelent a térségben. Úgy érzem, az elmúlt évek munkája meghozta gyümölcsét.

– árulta el Oszlánczi Réka étteremtulajdonos.

Pedig nem volt ez mindig így. A Miskolc szívében található Avasi pincevilág a kétezres évek derekán hullámvölgyben volt. Kihalt utcácskáin sok romos pince árválkodott. A palacsintaház fejlődésével együtt hozta vissza az életet ebbe a zegzugos világába.

Aki még nem járt itt, feltehetően el sem tudja képzelni, hogy mit lehet kihozni egy „egyszerű” palacsintából. Az étterem filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni.

Ilyen például a juhtúrós tejföllel locsolt zöldséges palacsinta tekerccsel kínált vörösboros marhapörkölt, amely szalonnatepertővel megbolondítva igazán megindítja az ember fantáziáját. A mandulás kéregben kirántott palacsinta batyukba rejtett mézes málnaszemek is elvarázsolják az embert. A több mint 80 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat.

Nagyon szépen köszönöm a kellemes ételt, a szuper hangulatot és kiszolgálást. Ügyesen oldották meg még a vegán és gluténmentes palacsinta kihívást is!

– olvashatjuk Fenyő Ivántól az étterem vendégkönyvében.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. KATTINTS!
  Megosztom

gasztro

miskolc

palacsinta

étterem

édesség