Ezüstérmet nyertek a magyarok a Villeroy & Boch Culinary World Cupon!

HelloVidék   
  Megosztom
Ezüstérmet nyertek a magyarok a Villeroy & Boch Culinary World Cupon!

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a hírt: ezüstérmes lett a nemzeti válogatott melegkonyhás programja a világ egyik legnagyobb kulináris versenyén, a luxembourgi Villeroy & Boch Culinary World Cupon - írja az Fmc.hu.

Székesfehérvár különösen büszke lehet az eredményre, mivel a csapatban négy fehérvári séf is jelen volt: Volenter István, csapatkapitány, a 67 Étterem és Bistro, valamint Adamek Balázs, Bán László, Botos János András, akik a Diófa Étterem séfjei.

A keddi zsűriértékelésen elhangzott, hogy a magyar team az elmúlt tíz évben nagyot fejlődött, mind az ételek elkészítésében, mind ezek prezentációjában.

A világ egyik legnagyobb és leginkább várt kulináris versenyére 72 ország közel 2500 versenyzője érkezett a világ minden pontjáról. A magyar csapat a megmérettetésre Székesfehérváron, a 67 étteremben gyakorolt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

székesfehérvár

verseny

gasztro