Békéscsabán építkezik világ legismertebb gyorsétterem-lánca: mutatjuk, mikor kóstolhatjuk a finomságokat

MTI   
  Megosztom
Békéscsabán építkezik világ legismertebb gyorsétterem-lánca: mutatjuk, mikor kóstolhatjuk a finomságokat

Gyorsan haladnak a világ legismertebb gyorsétterem-láncának építési munkái Békéscsabán, mely várhatóan több mint száz embernek biztosít majd munkalehetőséget - számolt be róla a beol.hu.

A tervek szerint december 4-én megtörténhet a műszaki átadás, majd az összes engedély beszerzését követően még ebben az évben, vélhetően karácsony előtt megnyithat a McDonald’s

- számolt be róla Herczeg Tamás, Békés megye országgyűlési képviselője.

A részletekről Héjja János, az új üzlet üzemeltetője tájékoztatta közös megbeszélésükön. A gyorsétterem megnyitása azért is jó hír a békéscsabaiaknak, mert non-stop (amikortól a járványhelyzet ezt lehetővé teszi) működés mellett a cég megközelítőleg 110 ember számára biztosít munkalehetőséget.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mcdonalds

békés megye

békéscsaba

munkahely

munkahelyteremtés