Békéscsabán építkezik világ legismertebb gyorsétterem-lánca: mutatjuk, mikor kóstolhatjuk a finomságokat

MTI   
  Megosztom
Békéscsabán építkezik világ legismertebb gyorsétterem-lánca: mutatjuk, mikor kóstolhatjuk a finomságokat

Gyorsan haladnak a világ legismertebb gyorsétterem-láncának építési munkái Békéscsabán, mely várhatóan több mint száz embernek biztosít majd munkalehetőséget - számolt be róla a beol.hu.

A tervek szerint december 4-én megtörténhet a műszaki átadás, majd az összes engedély beszerzését követően még ebben az évben, vélhetően karácsony előtt megnyithat a McDonald’s

- számolt be róla Herczeg Tamás, Békés megye országgyűlési képviselője.

A részletekről Héjja János, az új üzlet üzemeltetője tájékoztatta közös megbeszélésükön. A gyorsétterem megnyitása azért is jó hír a békéscsabaiaknak, mert non-stop (amikortól a járványhelyzet ezt lehetővé teszi) működés mellett a cég megközelítőleg 110 ember számára biztosít munkalehetőséget.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mcdonalds

békés megye

békéscsaba

munkahely

munkahelyteremtés