Ebben a vidéki magyar nagyvárosban a legolcsóbb a sör egész Európában

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki magyar nagyvárosban a legolcsóbb a sör egész Európában

A Daily Mail brit bulvárlap a Numbeo online adatbázisa segítségével kutatta fel, melyik európai városokban lehet a legolcsóbban megvenni egy korsó sört.

Az így felállított lista alapján Debrecen városában csapolják a legkedvezőbb áron a sört, egy korsó (0,5 liter) mindössze 92 angol pennybe, vagyis átszámolva körülbelül 400 forintba kerül - írja az RTL.

A turisták így hatszor olcsóbban ihatnak meg egy korsó sört, mint Londonban, ahol átlagosan 6,08 fontot, vagyis mintegy 2600 forintot kérnek ezért.

A lista második helyén egyébként Moldova fővárosa, Chisinau áll, ahol 1,13 fontba kerül egy korsó sör. A dobogóra ugyancsak felfért egy másik magyarországi város is, mégpedig Szeged, ahol 1,15 fontért (kb. 500 forintért) kaphatunk az italból. Negyedikként a lengyelországi Szczecin (1,18 font), ötödikként pedig a szlovákiai Eperjes (1,22 font) végzett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

sör

ár

felmérés