Ebben a vidéki magyar nagyvárosban a legolcsóbb a sör egész Európában

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki magyar nagyvárosban a legolcsóbb a sör egész Európában

A Daily Mail brit bulvárlap a Numbeo online adatbázisa segítségével kutatta fel, melyik európai városokban lehet a legolcsóbban megvenni egy korsó sört.

Az így felállított lista alapján Debrecen városában csapolják a legkedvezőbb áron a sört, egy korsó (0,5 liter) mindössze 92 angol pennybe, vagyis átszámolva körülbelül 400 forintba kerül - írja az RTL.

A turisták így hatszor olcsóbban ihatnak meg egy korsó sört, mint Londonban, ahol átlagosan 6,08 fontot, vagyis mintegy 2600 forintot kérnek ezért.

A lista második helyén egyébként Moldova fővárosa, Chisinau áll, ahol 1,13 fontba kerül egy korsó sör. A dobogóra ugyancsak felfért egy másik magyarországi város is, mégpedig Szeged, ahol 1,15 fontért (kb. 500 forintért) kaphatunk az italból. Negyedikként a lengyelországi Szczecin (1,18 font), ötödikként pedig a szlovákiai Eperjes (1,22 font) végzett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

sör

ár

felmérés