Top 5: ők a legjobb magyar borászok 2024-ben a Kárpát-medencében

MTI   
  Megosztom
Top 5: ők a legjobb magyar borászok 2024-ben a Kárpát-medencében

Lezajlott a Borászok Borásza elsőkörös voksolása, kiderült, hogy kik kerültek az ötös döntőbe, kiknek szurkolhatunk április majd 27-én.

A Borászok Borásza 50 fős jelöltlistáját március 1-én hozták nyilvánosságra és azzal egyidőben, a Borászok Borásza Kóstoló Körön el is indították az elsőkörös szavazást. A díj már jól ismert szabályai szerint a döntés joga az ötven jelölt kezében van, ők választják meg maguk közül – kétfordulós választási rendszerben – a Borászok Borászát.

A Jövő Borásza Ösztöndíjra a borász hallgatók pályázhatnak és többek között 1.000.000 forintot tudnak nyerni külföldi szakmai gyakorlatra.A visszaszámlálás már elindult, április 27-én kiderül, hogy ki nyeri a Jövő Borásza Ösztöndíjat, hogy kit választanak Borászok Barátjává és ki lesz a 18. Borászok Borásza

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

borászok

verseny

borászat