Top 5: ők a legjobb magyar borászok 2024-ben a Kárpát-medencében

MTI   
  Megosztom
Top 5: ők a legjobb magyar borászok 2024-ben a Kárpát-medencében

Lezajlott a Borászok Borásza elsőkörös voksolása, kiderült, hogy kik kerültek az ötös döntőbe, kiknek szurkolhatunk április majd 27-én.

A Borászok Borásza 50 fős jelöltlistáját március 1-én hozták nyilvánosságra és azzal egyidőben, a Borászok Borásza Kóstoló Körön el is indították az elsőkörös szavazást. A díj már jól ismert szabályai szerint a döntés joga az ötven jelölt kezében van, ők választják meg maguk közül – kétfordulós választási rendszerben – a Borászok Borászát.

A Jövő Borásza Ösztöndíjra a borász hallgatók pályázhatnak és többek között 1.000.000 forintot tudnak nyerni külföldi szakmai gyakorlatra.A visszaszámlálás már elindult, április 27-én kiderül, hogy ki nyeri a Jövő Borásza Ösztöndíjat, hogy kit választanak Borászok Barátjává és ki lesz a 18. Borászok Borásza

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

borászok

verseny

borászat