Rangos díjakat söpörtek be a hazai borászok: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Rangos díjakat söpörtek be a hazai borászok: mutatjuk a részleteket

Bárdos Sarolta, a tokaji borvidék borásza vehette át a Borászok Borásza díjat szombaton Budapesten.

A kitüntett az elismerés átvételekor úgy fogalmazott: Tokajban jó bort készíteni kötelesség. Mint ahogyan az is – fűzte hozzá –, hogy ápoljuk hagyományainkat, és a világ minden részére eljuttassuk azt az üzenetet, hogy Tokajban csoda terem a szőlőtőkéken - írja a 24.hu.

Elmondta, hogy a díjazott első körben ötven, majd öt jó jelölt közül került ki. De „akik benne vannak ebben az ötvenben, azok nagyon legyenek magukra büszkék” – hangoztatta.

A Borászok Barátja díjat Ambrus Lajos író, szőlőbirtokos, a Food és Wine vendégszerzője, valamints Wojciech Bonkowski borszakértő érdemelte ki.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

borász

díj

tokaj