Visszatér Győrbe a Food Truck Show: ilyen ételeket, italokat kóstolhatunk a rendezvényen

HelloVidék   
  Megosztom
Visszatér Győrbe a Food Truck Show: ilyen ételeket, italokat kóstolhatunk a rendezvényen

Az amerikai, belga, görög, olasz, angol, thai ételkülönlegességek és desszertek, valamint holland édességek, kézműves fagylaltok mellett az italkínálat is pazar lesz a hétvégén.

A gazdag fröccskínálaton túl a fesztivál helyet ad az V. Győri Kézműves Sörnapoknak, szombaton és vasárnap pedig a Chili Piaccal kedveskedünk a könnyfakasztó ízek szerelmeseinek. Az ország minden részéről érkeznek chili manufaktúrák a Radó szigetre. Kínálatukban megtalálhatóak lesznek chili szószok, chili fűszerek, chili őrlemények és chili cseppek.

Érdemes gyerekekkel érkezni a rendezvényre, ugyanis az árnyékos Radó-szigeten izgalmas gyerekprogramok várják őket. Az estéket és a naplementéket csütörtöktől vasárnapig dj-szettek kísérik végig. Az ingyenes rendezvényen természetesen a foci EB is követhető.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

food truck show

győr

gasztro

szórakozás

kézműves sör

programok