Azonnal jelenthetik a tettest: így küzdenek az illegális szemétlerakás ellen Kaposváron

MTI   
  Megosztom
Azonnal jelenthetik a tettest: így küzdenek az illegális szemétlerakás ellen Kaposváron

Az illegális hulladékégetés és -lerakás ellen áprilistól Kaposváron éjjel-nappali telefonos ügyeletet, valamint a rendőrséggel közös razziákat tart a közterület-felügyelet.

Kaposvár önkormányzata a környezet és a lakosság egészségének megvédése érdekében döntött a szabályszegések bejelentésének megkönnyítéséről és az ellenőrzések szigorításáról.

Azt remélik, hogy együttes erővel gyorsan sikerül tetten érni és megbüntetni mindazokat, akik illegális tevékenységükkel zavarják a tisztességes kaposvári polgárokat. Kiemelték, a razziák október 31-éig a hét minden napján, ünnepnapokon, akár éjszaka is zajlanak, és a szabályszegők komoly bírságra számíthatnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemét

hulladék

kaposvár

hulladékkezelés

szemétlerakó

illegális hulladéklerakó