Itt épülhet az új ötcsillagos hotel: ezek a települések az esélyesek

HelloVidék   
  Megosztom
Itt épülhet az új ötcsillagos hotel: ezek a települések az esélyesek

A miskolctapolcai Avalon Park közel öt éve működik sikeresen, ezért a tulajdonosok újabb magyarországi szálloda építését tervezik. Az új ötcsillagos hotel lehetséges helyszínei között válogatva, több település neve is felmerült.

A Miskolctapolcán, mintegy öthektáros területen létesült Avalon Park szálloda megépítésének célja egy családi és szórakoztató élménycentrum létrehozása volt, mely a régió turizmusának és gazdaságának fellendítésében egyaránt kulcsszerepet játszhat. A szálloda évente körülbelül 150-200 ezer vendéget fogad.

A vendégek visszajelzései és az elmúlt évek eredményességének köszönhetően a tulajdonosok egy szállodalánc kiépítését tervezik, amelynek első eleméhez mindenképpen Magyarországon szeretnének új, megfelelő helyszínt találni.

A szálloda-beruházás a tervek szerint közel 200 fő számára biztosít majd állandó munkalehetőséget, a kiválasztott város pedig a megnövekedett idegenforgalmi adóval és egy hotellel gyarapszik.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hotel

vidék

szállás

szálláshely

szálloda

turizmus

vendéglátás