Hatalmas robbanás történt a Dunaferr gyárában: a cég szerint jelentős a kár

Pénzcentrum   
  Megosztom
Hatalmas robbanás történt a Dunaferr gyárában: a cég szerint jelentős a kár

Por robbanás történt a Dunaferr egyik üzemében: szerencsére a munkaterületen nem tartózkodott senki, így személyi sérülés nem történt. A cég szerint jelentős a kár - számolt be róla a Pénzcentrum.

Ahogy a portál írja, robbanás történt a Dunaferr Nagyolvasztó Gyáregység zsugorítóművében. A Fejér Megyei Katasztrófavédelem szóvivője megerősítette a hírt, elmondása szerint személyi sérülés nem történt.

Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados a Duol hírportált tájékoztatta arról, hogy

A létesítményi tűzoltók kiérkezésekor tűz nem volt. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltóságról érkezett egy magasból mentő létraszer a terület átvizsgálása céljából, hogy könnyítse és segítse azt. A lap megkérdezte az ISD Dunaferr Zrt-t, amely szintén megerősítette a hírt, és elmondta,

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pénzcentrum

dunaferr

üzem

robbanás

munkaterület

vasmű

üzem

kár