Ilyen óvoda sem sok van vidéken: 340 millió forintba került a fejlesztés

MTI   
  Megosztom
Ilyen óvoda sem sok van vidéken: 340 millió forintba került a fejlesztés

Új, hatvan férőhelyes, három csoportszobás óvoda épült mintegy 340 millió forintból a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

A Kiskunhalasi Kertvárosi Óvoda kialakítására az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán 336 millió 608 ezer forint támogatást nyert. A beruházás Európai Uniós forrásból valósul meg.

A közleményben azt írták: az óvoda új lendületet adhat Kiskunhalason a Kertváros városrésznek. Az új intézmény az iskola mellett kapott helyet, így a helyben, illetve a külterületen élőknek már nem kell a kisgyermekekkel nagy távolságokat megtenniük a város többi óvodájáig.

Az iskola mellett - a Gárdonyi Géza utca felől - kapott helyet az új létesítmény.

Az évtizedek óta várt beruházás részeként a csoportszobák és a szükséges kiszolgálóhelyiségek mellett játszóudvart és parkolókat is kialakítanak.

Címlapkép illusztráció.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ipari központ

dombóvár

óvoda