Féltávnál tart a munka Harkán: még javában zajlik az új ivóvíz távvezeték építése

HelloVidék   
  Megosztom
Féltávnál tart a munka Harkán: még javában zajlik az új ivóvíz távvezeték építése

Harka lélekszáma csak az elmúlt 10 évben, 1000 fővel növekedett. Az örömteli, és dinamikus bővülés, megoldásra váró feladtok sorát állítja az Önkormányzat elé. A legégetőbb feladatok között szerepel az ivóvíz vezeték bővítése - írta meg a kisalfold.hu.

A szükséges bővítést két szakaszra bontottuk. Önkormányzatunk 1,5 éves munkájának eredménye, hogy 2021. március 2-án átadtuk a munkaterületet és a kivitelező megkezdte az új távvezeték építését. Ma, három héttel a munkálatok megkezdése után a kivitelezők elérték a bővítésre kerülő szakasz felét

- írják a település weboldalán.

Hozzátették, március 30-tól feloldják a településen fennálló vízóra felszerelési korlátozást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelenleg már üzemelő vízhálózatra történő csatlakozási kérelem benyújtását követően, a kérelmezők megkaphatják az Önkormányzat hozzájárulását.

A jövőben esedékes további bővítés és fejlesztés azonban csak úgy biztosítható, ha a meglévő hálózatra csatlakozó felhasználók hálózatfejlesztési hozzájárulással veszik ki részüket a közös teherviselésből

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harka

ivóvíz

ivóvízvezeték

építés

építkezés