Féltávnál tart a munka Harkán: még javában zajlik az új ivóvíz távvezeték építése

HelloVidék   
  Megosztom
Féltávnál tart a munka Harkán: még javában zajlik az új ivóvíz távvezeték építése

Harka lélekszáma csak az elmúlt 10 évben, 1000 fővel növekedett. Az örömteli, és dinamikus bővülés, megoldásra váró feladtok sorát állítja az Önkormányzat elé. A legégetőbb feladatok között szerepel az ivóvíz vezeték bővítése - írta meg a kisalfold.hu.

A szükséges bővítést két szakaszra bontottuk. Önkormányzatunk 1,5 éves munkájának eredménye, hogy 2021. március 2-án átadtuk a munkaterületet és a kivitelező megkezdte az új távvezeték építését. Ma, három héttel a munkálatok megkezdése után a kivitelezők elérték a bővítésre kerülő szakasz felét

- írják a település weboldalán.

Hozzátették, március 30-tól feloldják a településen fennálló vízóra felszerelési korlátozást. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jelenleg már üzemelő vízhálózatra történő csatlakozási kérelem benyújtását követően, a kérelmezők megkaphatják az Önkormányzat hozzájárulását.

A jövőben esedékes további bővítés és fejlesztés azonban csak úgy biztosítható, ha a meglévő hálózatra csatlakozó felhasználók hálózatfejlesztési hozzájárulással veszik ki részüket a közös teherviselésből

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

harka

ivóvíz

ivóvízvezeték

építés

építkezés