Hoppá, egy milliárdos bejelentés: vidéken új logisztikai központot épít a Magyar Posta + Video

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, egy milliárdos bejelentés: vidéken új logisztikai központot épít a Magyar Posta + Video

Alsózsolcán a beruházás már idén tavasszal elkezdődhet. A milliárdos nagyságrendű építkezéssel létrehozott új üzemben közel 200 ember fog majd dolgozni.

Milliárdos beruházással építi meg új regionális logisztikai központját Alsózsolcán a Magyar Posta - jelentette be saját Facebook-oldalán Csöbör Katalin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye országgyűlési képviselője.

A beruházás a Borsod megyei Alsózsolcán már idén tavasszal elkezdődhet. A milliárdos nagyságrendű építkezéssel létrehozott új üzemben közel 200 ember fog majd dolgozni.

Nemcsak a településen élőknek, hanem a környékbelieknek is jó hír lehet ez a bejelentés:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

logisztikai központ

borsod-abaúj-zemplén megye

alsózsolca