Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

HelloVidék   
  Megosztom
Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

Szerkezetkész állapotban van a Tokajban, az északkelet-magyarországi régióban épülő, hiánypótló ötcsillagos luxushotel. A három és fél milliárd forint pályázati forrásból megvalósuló beruházás Tokaj-Hegyalját még vonzóbbá teheti a turisták számára. A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda egyedülálló belsőépítészeti koncepcióval idézi meg Eldorádó hangulatát. Exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

Már szerkezetkész állapotban van a prémium kategóriás hotel, ami a Tokajtól északra fekvő Csurgó-völgyben épül. A Minaro Hotel Tokaj***** a turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező exkluzív hotele. A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében közel három és fél milliárd forint pályázati finanszírozási forrással valósul meg, írja a magyarepitok.hu.

A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda szerkezete elkészült. Egyedülálló belsőépítészeti koncepció idézi meg Eldorádó hangulatát, az ötcsillagos hotel exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

A hotel megjelenésében ötvözni fogja a "Tokaj folyékony aranyát” a dél-amerikai hangulatot idéző „Eldorádó” tematikával

- mondta el az Aktuál-Bau vezető létesítményfelelőse, Szabó Gábor a portálnak.


A következő hónapok során tízezer négyzetméteren alakítanak ki egyedülálló építészeti és belsőépítészeti koncepciót, máshol nem található megoldásokat az erre nyitott egyéni és vállalati vendégkör részére.

A helyszínen átlagosan mintegy 200 fő dolgozik, a létszám azonban a munkaterületek növekedésével folyamatosan emelkedik. A hotel megnyitása után is számos munkahelyet teremt majd a városban.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel

építés

fejlesztés

beruházás

észak-magyarország

tokaj

tokaj-hegyalja

borsod-abaúj-zemplén megye