Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

HelloVidék   
  Megosztom
Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

Szerkezetkész állapotban van a Tokajban, az északkelet-magyarországi régióban épülő, hiánypótló ötcsillagos luxushotel. A három és fél milliárd forint pályázati forrásból megvalósuló beruházás Tokaj-Hegyalját még vonzóbbá teheti a turisták számára. A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda egyedülálló belsőépítészeti koncepcióval idézi meg Eldorádó hangulatát. Exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

Már szerkezetkész állapotban van a prémium kategóriás hotel, ami a Tokajtól északra fekvő Csurgó-völgyben épül. A Minaro Hotel Tokaj***** a turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező exkluzív hotele. A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében közel három és fél milliárd forint pályázati finanszírozási forrással valósul meg, írja a magyarepitok.hu.

A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda szerkezete elkészült. Egyedülálló belsőépítészeti koncepció idézi meg Eldorádó hangulatát, az ötcsillagos hotel exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

A hotel megjelenésében ötvözni fogja a "Tokaj folyékony aranyát” a dél-amerikai hangulatot idéző „Eldorádó” tematikával

- mondta el az Aktuál-Bau vezető létesítményfelelőse, Szabó Gábor a portálnak.


A következő hónapok során tízezer négyzetméteren alakítanak ki egyedülálló építészeti és belsőépítészeti koncepciót, máshol nem található megoldásokat az erre nyitott egyéni és vállalati vendégkör részére.

A helyszínen átlagosan mintegy 200 fő dolgozik, a létszám azonban a munkaterületek növekedésével folyamatosan emelkedik. A hotel megnyitása után is számos munkahelyet teremt majd a városban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel

építés

fejlesztés

beruházás

észak-magyarország

tokaj

tokaj-hegyalja

borsod-abaúj-zemplén megye