Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

HelloVidék   
  Megosztom
Ritkán látni ilyen milliárdos beruházást: a magyar hegyekbe költözik Eldorádó

Szerkezetkész állapotban van a Tokajban, az északkelet-magyarországi régióban épülő, hiánypótló ötcsillagos luxushotel. A három és fél milliárd forint pályázati forrásból megvalósuló beruházás Tokaj-Hegyalját még vonzóbbá teheti a turisták számára. A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda egyedülálló belsőépítészeti koncepcióval idézi meg Eldorádó hangulatát. Exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

Már szerkezetkész állapotban van a prémium kategóriás hotel, ami a Tokajtól északra fekvő Csurgó-völgyben épül. A Minaro Hotel Tokaj***** a turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező exkluzív hotele. A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében közel három és fél milliárd forint pályázati finanszírozási forrással valósul meg, írja a magyarepitok.hu.

A 10 ezer négyzetméteres, 100 szobával tervezett luxusszálloda szerkezete elkészült. Egyedülálló belsőépítészeti koncepció idézi meg Eldorádó hangulatát, az ötcsillagos hotel exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg.

A hotel megjelenésében ötvözni fogja a "Tokaj folyékony aranyát” a dél-amerikai hangulatot idéző „Eldorádó” tematikával

- mondta el az Aktuál-Bau vezető létesítményfelelőse, Szabó Gábor a portálnak.


A következő hónapok során tízezer négyzetméteren alakítanak ki egyedülálló építészeti és belsőépítészeti koncepciót, máshol nem található megoldásokat az erre nyitott egyéni és vállalati vendégkör részére.

A helyszínen átlagosan mintegy 200 fő dolgozik, a létszám azonban a munkaterületek növekedésével folyamatosan emelkedik. A hotel megnyitása után is számos munkahelyet teremt majd a városban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel

építés

fejlesztés

beruházás

észak-magyarország

tokaj

tokaj-hegyalja

borsod-abaúj-zemplén megye