Brutális pénzt fordított fejlesztésre az ablakgyár: napelemtáblákat telepítettek az egri és káli telephelyekre

MTI   
  Megosztom
Brutális pénzt fordított fejlesztésre az ablakgyár: napelemtáblákat telepítettek az egri és káli telephelyekre

Újabb beruházás készült el. 1416 napelemtáblát szerzett be egri és káli telephelyére a Marshall Ablakgyár Kft. A 200 millió forintos beruházást a kormány 110 millió forinttal segítette a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) pályázatán keresztül - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán csütörtökön Varga Mihály pénzügyminiszter.

A felszerelt napelemeknek köszönhetően 70 százalékkal csökken az üzemek energiafogyasztása és 182 százalékkal csökkentik a gyártás során kibocsátott széndioxid mennyiségét. Mindezek révén költséghatékonyabbá válik a termelés

- tette hozzá a miniszter.

A gazdaság újraindítását folytatjuk, a következő hetekben újabb beruházásokat jelenthetek be

- zárta bejegyzését Varga Mihály.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

gyár

beruházás

fejlesztés

ablakgyár

támogatás