Készül a szenzáció: hamarosan parkolni is lehet okosan a fürdővárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Készül a szenzáció: hamarosan parkolni is lehet okosan a fürdővárosban

Okos parkolási rendszert építenek ki Hévízen, ahol az országban elsőként lehet majd egy applikáció segítségével, rendszám alapján parkolni. A világszerte az egyik legmodernebbnek számító megoldás és technikai háttere öt hónap alatt készül el a fürdővárosban.

Okos parkolási rendszert épít ki a fürdővárosban az EPS Global Zrt. és az Euro One Zrt. Ez a modell világszerte az egyik legmodernebbnek számít, és maximálisan szolgálja az ügyfelek kényelmét. A jövőben Hévízen ismeretlen lesz a parkolójegy: egy applikáció segíti majd az ügyfeleket, írja a zaol.hu.

A fürdőváros Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai központjaként parkolási kapacitásainak hatékonyabb hasznosítására törekszik, a modern és innovatív technológiai lehetőségeket megragadva a város önkormányzata olyan, Magyarországon még sehol nem alkalmazott fejlesztést keresett, amely transzparens és költséghatékony üzemeltetést biztosít, maximálisan felhasználóbarát szolgáltatásokkal

- mondta el Papp Gábor, a város polgármestere.

A város által kiírt közbeszerzési pályázaton – közös ajánlattevőként – nyertes két cég a minap kötött szerződést Hévízzel a város okos parkolási rendszerének kiépítésére és annak technológiai szolgáltatásaira. A rendszert mintegy öt hónap alatt építik ki, eredményeként pedig, elsőként az országban, megszűnik a parkolójegy, hiszen rendszámalapú az alkalmazás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

parkolás

rendszám

applikáció

okos parkolás

hévíz

zala megye

önkormányzat

pályázat