Készül a szenzáció: hamarosan parkolni is lehet okosan a fürdővárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Készül a szenzáció: hamarosan parkolni is lehet okosan a fürdővárosban

Okos parkolási rendszert építenek ki Hévízen, ahol az országban elsőként lehet majd egy applikáció segítségével, rendszám alapján parkolni. A világszerte az egyik legmodernebbnek számító megoldás és technikai háttere öt hónap alatt készül el a fürdővárosban.

Okos parkolási rendszert épít ki a fürdővárosban az EPS Global Zrt. és az Euro One Zrt. Ez a modell világszerte az egyik legmodernebbnek számít, és maximálisan szolgálja az ügyfelek kényelmét. A jövőben Hévízen ismeretlen lesz a parkolójegy: egy applikáció segíti majd az ügyfeleket, írja a zaol.hu.

A fürdőváros Magyarország egyik legnépszerűbb turisztikai központjaként parkolási kapacitásainak hatékonyabb hasznosítására törekszik, a modern és innovatív technológiai lehetőségeket megragadva a város önkormányzata olyan, Magyarországon még sehol nem alkalmazott fejlesztést keresett, amely transzparens és költséghatékony üzemeltetést biztosít, maximálisan felhasználóbarát szolgáltatásokkal

- mondta el Papp Gábor, a város polgármestere.

A város által kiírt közbeszerzési pályázaton – közös ajánlattevőként – nyertes két cég a minap kötött szerződést Hévízzel a város okos parkolási rendszerének kiépítésére és annak technológiai szolgáltatásaira. A rendszert mintegy öt hónap alatt építik ki, eredményeként pedig, elsőként az országban, megszűnik a parkolójegy, hiszen rendszámalapú az alkalmazás.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

parkolás

rendszám

applikáció

okos parkolás

hévíz

zala megye

önkormányzat

pályázat