Mától kötelező a maszkhasználat: ez a szolgáltató nem vár tovább

HelloVidék   
  Megosztom
Mától kötelező a maszkhasználat: ez a szolgáltató nem vár tovább

A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek pedig nem kötelező viselniük. Az OTP bankfiókjaiban elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

Az OTP három héttel ezelőtt munkatársai számára írta elő a maszkhasználatot a fiókokban, most a romló járványügyi adatok miatt újabb lépésre szánta el magát. Mától, azaz november 17-től az ügyfeleknek is kötelező maszkot hordaniuk az OTP bankfiókjaiban - írta a 444.hu. A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek azonban nem kötelező viselniük. Az OTP bankfiókjaiban elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben. Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák

- olvasható az OTP közleményében.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

maszkhasználat

covid-19

járványhelyzet

negyedik hullám

otp

koronavírus

járvány

covid-19