Mától kötelező a maszkhasználat: ez a szolgáltató nem vár tovább

HelloVidék   
  Megosztom
Mától kötelező a maszkhasználat: ez a szolgáltató nem vár tovább

A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek pedig nem kötelező viselniük. Az OTP bankfiókjaiban elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

Az OTP három héttel ezelőtt munkatársai számára írta elő a maszkhasználatot a fiókokban, most a romló járványügyi adatok miatt újabb lépésre szánta el magát. Mától, azaz november 17-től az ügyfeleknek is kötelező maszkot hordaniuk az OTP bankfiókjaiban - írta a 444.hu. A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia, a hat évesnél fiatalabb gyerekeknek azonban nem kötelező viselniük. Az OTP bankfiókjaiban elővigyázatosságból vezetik be az intézkedést.

A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben. Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák

- olvasható az OTP közleményében.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

maszkhasználat

covid-19

járványhelyzet

negyedik hullám

otp

koronavírus

járvány

covid-19