Készülnek a rohamra az áruházláncok: erős forgalomra számítanak húsvétkor

Világgazdaság   
  Megosztom
Készülnek a rohamra az áruházláncok: erős forgalomra számítanak húsvétkor

Tíz százalék feletti forgalomnövekedést vár húsvétkor az áruházláncok többsége a Világgazdaság kedden megjelent összeállítása szerint.

A Tesco a lap kérdésére közölte: arra számítanak, hogy az idei húsvét a pandémia előtti, 2019. évihez hasonló forgalmú lesz. A Spar is jelentős forgalombővülést vár, a CBA becslése szerint pedig húsvéti eladásai 10 százalékkal meghaladhatják az idén a 2019. évit, miután már a tavalyi szezonban is kevéssé volt érzékelhető a pandémia negatív hatása, és emelkedett a forgalom.

Az Auchan és a Penny Market is azt jelezte, hogy erős ünnep előtti forgalomra számít, és megjegyezték, hogy miközben egyre több vásárló fordul az olcsóbb élelmiszerek felé, jelentős az érdeklődés a prémiumtermékek iránt is.

Az idei húsvét április 17-18-ra esik, a vásárlói roham a hagyományos üzletekben és az online csatornán is az utolsó héten csúcsosodik ki, a kosárérték pedig a 20-25 ezer forintot is elérheti

- írta a Világgazdaság.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

húsvét

forgalom

bolti forgalom

boltok forgalma

bevétel

forgalombővülés

tesco

spar

cba

auchan

penny market