Azta, micsoda luxussal nyit a Balaton ikonikus szállodája: fotókon a lényeg!

HelloVidék   
  Megosztom
Azta, micsoda luxussal nyit a Balaton ikonikus szállodája: fotókon a lényeg!

Teljes körű felújítást követően újra megnyitja kapuit a Hunguest BÁL Resort Balatonalmádiban. Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels 209 szobás, saját partszakasszal rendelkező balatoni wellness- és konferenciaszállodája június 1-től várja újra vendégeit a két évig tartó munkálatokat követően.

A felújítás eredményeként egy teljesen megújult szállodát vehetnek birtokba a vendégek Balatonalmádiban. A balatoni panorámával, saját partszakasszal és kibővült wellness szolgáltatásokkal rendelkező hotel 190 prémium kétágyas szobával és 19 lakosztállyal várja vendégeit.

A Budapesttől mindössze egyórányira fekvő Hunguest BÁL Resort a várakozások szerint népszerű célpontja lesz az üzleti- és konferenciaturizmusnak is, a szálloda földszintjén található Conference & Event Center közel 1000 négyzetméteres, természetes fénnyel bíró rendezvénykapacitással rendelkezik, ahol akár 500 fős rendezvény is megszervezhető.

A wellness területen átfogó fejlesztés történt, modern spa részleg került kialakításra széles szaunakínálattal és prémium spa kezelésekkel. A korábbi hidegvizes úszómedencét egy számos, a fürdőzést élvezetesebbé tévő elemmel bíró élménymedence váltotta fel, a feltöltődést pihenőterasz és beltéri relaxációs zóna is segíti.

A fejlesztés során magasabb színvonalú gasztronómiai egységek jöttek létre, bővült az éttermi és a konyhai rész, a 13. emeleten tetőbár került kialakításra, amelyet nem csak a szálloda vendégei vehetnek igénybe, így akár egy baráti beszélgetésre vagy egy jeles alkalomra érkezők is gyönyörködhetnek a Hunguest BÁL Resort tetejéről nyíló kilátásban. A Skyrose Bar 270 fokos panorámával bír a Balatonra és a Balaton-felvidékre. A szálloda vendégeit a KAKAS Brasserie & Grill várja ínycsiklandó fogásokkal és jó időben grillterasszal.

Meghatározó mérföldkőhöz érkezett szállodafejlesztési programunk a Hunguest BÁL Resort megnyitásával, öles léptékkel haladunk stratégiai célunk felé, hogy a szállodaláncot a legsikeresebb hazai turisztikai márkává fejlesszük, amely a megfelelő ár-érték arányú pihenést biztosítja minden évszakban a hozzánk látogatóknak. A most újranyitó balatonalmádi szállodával együtt több mint 600 megújult szobát adunk át vendégeinknek 2022-ben

– mondta el Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója, az OPUS GLOBAL turisztikai divízióvezetője.

A Hunguest Hotels kiemelten fontosnak tartja az értékmegőrzést, ennek keretében felújította az egykori Veszprém vármegyei alispán, és Almádi patrónusaként ismert Véghely Dezső helyi védelem alatt álló, a szálloda területén található villáját is.

A tökéletes esküvőknek helyszínt adó több mint egyhektáros kertben teljes tájépítészeti átalakítás történt.

Az újranyitó Hunguest BÁL Resort várhatóan évente több mint 80 ezer vendégéjszakával és több tízmillió forint idegenforgalmi adóbevétellel járul hozzá Balatonalmádi turisztikai teljesítményéhez.

A Hunguest BÁL Resort fejlesztése részben a Kisfaludy-program támogatásával valósult meg, az összköltség 35%-át, 1 454 167 596 Ft-ot tett ki a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében elnyert támogatás.

Fotók: Hunguest Hotels BÁL Resort

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szálloda

szállodafejlesztés

balaton -part

balatonalmádi