Folytatódik az illegális határsértés: tömegével érkeznek a migránsok pünkösd hétvégén

MTI   
  Megosztom
Folytatódik az illegális határsértés: tömegével érkeznek a migránsok pünkösd hétvégén

Péntektől vasárnapig 1572 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 477, szombaton 539, vasárnap 553 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett a hétvégén az ország belsejében három határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Emellett az elmúlt héten a horvát, román, ukrán határnál és az ország belsejében kilenc határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 44 gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

menekültek

bevándorlók

illegális

migránsok

határsértők